Café LillaRoosa

Olemme Oululainen perheyritys, joka on perustettu v.2017. Yrityksemme toimiala on Kahvila-Konditoria. Kahvilamme sijaitsee Tuirassa, Valtatiellä (Tuiran torilla) ja myymälä kauppahallissa. Valmistamme tuotteemme itse, suomalaisista raaka-aineista. Valikoimassamme on erilaisia leivonnaisia, konditoriatuotteita sekä leipiä. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita. Suussa sulavat sesonkituotteemme, esim. Runebergin tortut, vievät kielen mennessään. Kondiittorimme Jenni taikoo mitä uskomattomimpia yksilöllisiä erikoiskakkuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä yrityksetkin voivat tilata vaikkapa kokoussämpylät tilaisuuksiinsa. Valmistamme ja pakkaamme tuotteitamme päivittäistavarakauppojenkin valikoimiin.

Palvelemme Kauppahallissa
ark. klo 10-17, la 10-16

Palvelemme Tuirassa
Ma kiinni
Ti-Pe klo 10-17

Kalaliike Pekuri

Kalaherkut joka pöytään. 45v palvelevaa kalakauppaa Oulun kauppahallissa jo kolmannessa sukupolvessa.

– Pyyntituoretta kalaa lähialueen kalastajilta
– Kalankäsittely asiakkaan toiveiden mukaan
– Tuoreet kalafileet, lohi, kirjolohi, ahven, kuha, nieriä, siika, silakka
– Graavi- ja kylmäsavukalat (mm. Hailuodon Halstari ja Birkala Kalajoelta)
– Herkulliset kala- ja rapusalaatit
– Savu- ja loimukalat (eri mausteilla mm. chili, aurajuusto)
– Kalamarinadit (mm. oman keittiön suutarinlohi, sillit ja silakat)
– Mädit (siika, muikku, kirjolohi)
– Oman keittiön tuotteet (mm. Tar tar kastike kalalle)
– Kaesan kotileipomon kalapiiraita ja muita leivonnaisia
– Tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.

Kauppahallissa nähdään!

Kauppahallin Kahvila

Aamu alkaa riisipuurolla ja päivän pärjää lohisopalla. Toripolliisin päädyssä sijaitsevassa kahvilassamme aina iloiset myyjättäremme palvelevat teitä. A-oikeudet ja erikoiskahvit.

Joka aamu riisipuuro sopalla
Sisältää: leipä, voi, vesi sekä kahvi tai tee.

Lounas 9,50 €
Keitot sisältävät: rieska, ruisleipä, voi, vesi sekä kahvi tai tee.
Ma–la lohisoppa, ti ja to rössypotut, ke ja pe porokeitto.

Vitriinituotteet
Itseleivotut rinkilä- ja luumumunkit sekä pannukakku.

Kakut ja leivokset
Suositut lohi- ja siikaleivät sekä kylmäsavulohi- ja poropatongit. Tuotteita myös gluteiinittomana.

Kolme Tähteä

Herkullista kotiruokalounasta vaihtuvalla lounaslistalla sekä tuoreet paikan päällä tehdyt munkit, pullat, voffelit, leivonnaiset sekä suolaiset leivät ja piirakat  maistuvat ostosten lomassa  tai kotiin viemisiksi.

KOTIRUOKA- JA KEITTOLOUNAS
Ma-pe klo 10.30-15.00
Lauantaisin klo 10.30-14.00.
Myös takeaway/kotipakettiin.

KAHVILA-, RAVINTOLA- JA TILAUSPALVELUT
Pitopalvelu, pöytävaraukset, kokoustarjottavat, ruokatoimitukset, makeat ja suolaiset tilauskakut ja tuotteet.

Pohjolan lähiruoka

Nyt Oulun seudulla palvelee uusi lähiruoan kotiintoimituspalvelu. Pohjolan lähiruoan tavoitteena on saada puhdas ja lähellä tuotettu ruoka kaikkien Oulun seudulla asuvien helposti saataville. Ilman turhia välikäsiä, suoraan kotiovellesi.

Valikoimiimme kuuluu kaikki laadukkaat elintarvikkeet, mukaanlukien LIHAT, KANANMUNAT, MARJAT ja KASVIKSET. Otamme selvää tilojen toimintatavoista ennen tuotteen ottamista valikoimiimme, ettei sinun tarvitse nähdä sitä vaivaa. Kriteereinä meillä on eläimien eettinen kohtelu- ja hyvä kasvuympäristö. Kasvikunnan tuotteissa suosimme ilman kasvinsuojeluaineita ja keinotekoisia lannoitteita, puhtaasti kasvaneita KASVIKSIA, VIHANNEKSIA ja MARJOJA. Pyrimme suosimaan myös luomutuotantoa. Ostamalla lähiruokaa tuet pientuottajia, jotka toimivat näiden periaatteiden mukaisesti.

Poro- ja riistamyymälä Kylmänen

Olemme perheyritys ja toimineet kauppahallissa jo 1930-luvulta asti. Nykyään kauppiaana ovat Sirpa ja Arto.

Poro ja hirvi päätuotteet sekä muut riistalihat, linnut ym. Tuoreena kausittain poro ja hirvi sekä muut riistalihat, kuten linnut ym. Muina aikoina saatavilla pakasteena. Lisäksi perinteiset kotimaiset lihavalmisteet ja makkarat. Poro ja hirvi palvina sekä jalosteina. Meri-Lapin karitsaa on saatavilla tuoreena läpi vuoden.

Uutuutena alikoimastamme löytyy ulkomaisia salameja ja ilmakuivattuja kinkkuja. Pääosin Italiasta ja Espanjasta, myös Saksasta ja Unkarilasia. Serranon ilmakuivattua kinkkua Espanjasta ja Parmankinkku Italiasta.

Puistola Bakery

Juurta jaksain leivotut leivät – 
Handmade Goods & Ice Cream

Bakery AVOINNA
ma-to  9-17
pe 8-17
la  8-16

Leipomopuotimme myy oman kivijalkaleipomon herkullisen tuoreita tuotteita mukaan tai paikan päällä mukavassa loosissa nautittavaksi – palanpainikkeeksi löydät meiltä Hailuodon panimon oluita. Meiltä löydät myös ihanaa, itsevalmistettua artesaanijäätelöä!

Tarina sai alkunsa vuonna 2009, kun avasimme Ravintola Puistolan osoitteessa Pakkahuoneenkatu 15, jonka kivijalassa itse leipomo sijaitsee. Alusta alkaen oli selvää, että suolaiset ja makeat leivonnaiset leivotaan paikan päällä käsityönä. Arvomme niin raaka-aineissa kuin palvelussa ovat kädentaidot, laatu, paikallisuus ja pohjoinen puhtaus. Ennen kaikkea haluamme tuoda esille hapanjuurileivontaa ja jakaa sen juurevaa ilosanomaa ja nautintoa kaikille!

Yhteys

PUISTOLA BAKERY LEIPOMOPUOTI
Kauppatori
90100 Oulu
040 663 5475
kauppahalli@nullravintolapuistola.fi
Puistola Bakeryn sivustolle

PUISTOLAN KIVIJALKALEIPOMO
Pakkahuoneenkatu 15
040 194 9049
ravintolapuistola.fi

Facebook
Instagram

Ruoveden herkku

Ruoveden Herkun myymälä avattiin Kauppahalliin sen remontin myötä. Tuotteemme on monille tuttuja markkinoilta ja messuilta.

Konjakkisinappi on toiminut Ruoveden Herkun keulakuvana jo pitkään. Toiminnan kehittyessä myös tuotevalikoima on laajentunut. Valikoimistamme löytyy majoneesit, kurkkusalaatit, marinoidut valkosipulinkynnet, salaatinkastikkeet sekä mausteita moneen makuun. Koko valimoiman löydät nettisivuiltamme ruovedenherkku.fi

Kaikki tuotteet valmistetaan Pirkanmaalla Jäminkipohjassa, käsityönä laadukkaista raaka-aineista.

Saaga shop

LAHJAPUOTI
Käsitöitä, matkamuistoja, lahjatavaraa  Oulusta. Toripolliisi magneetit&heijastimet. Pohjoisen aiheilla t-paidat & hupparit, kasseja, tossuja, kodintekstiilejä, puutuotteita, poronluutuotteita. Kausittain vaihtuvia tuotteita mm. ystävänpäivään, äitienpäivään ja jouluun.

Meiltä saat aidot pahkakuksat myös kustomoiduilla polttokuvilla,esim.karhu,hirvi tai oma logo. Käsintehdyt puukot ,visapuiset makkaratikut sekä muut puutuotteet  nimenpoltolla odottaessa ja veloituksetta.

HERKKUJA LAHJAKSI TAI ITSELLE!
Oululaista käsintehtyä suklaata,erikoiskahvia ja teetä, tervanekkuja ja poronpipanoita.

TUOTEMERKIT
Olemme mm. Sola Saippua, Veico, Woodjewel, Shamaan Design, Metropolis Oulu by Jussi Lahtinen, Chocosomnia , Vilippus , Osmia, Ester Visual, Finlandia koru jälleenmyyjä.

Tervetuloa ja tuo vieraasikin!

Torin Kalaherkku

Tuoreen kalan, ja kalajalosteiden sekä muiden maailmamme herkkujen muodostama putiikki.  Tarjolla myös juustoja, pihvilihoja, levitteitä, kastikkeita, salaatteja sekä muita take away -annoksia.

Paikka jossa tuoreet ovat tuoretta ja jalosteet & säilykkeet herkullisia.  Huomioimme koko toimintaketjun ekologisesta ja eettisestä näkökulmasta. Valitse itse paras: ahven, särki, lohi, taimen, hauki, kuha, siika, säyne, muikku, lahna, maiva, silli, silakka, jne. Valikomistamme löytyy aina myös ekologisia särkikaloja jauhettuna, säilykkeinä tai valmiina jalosteina.  Täältä löytyy takuulla kala tai pala jokaiselle!

Tuoreet kalat saapuvat lähialueen kalastajilta sekä paikallisilta tukkureilta kokonaisina tai perattuina,  joista teemme esim. fileitä, graaveja, pihvejä, savu-hiili-loimukaloja, valmiita annoksia ja paljon muuta.

Tervetuloa kaupoille tai maistelemaan!   

Yhteys

050 370 5577
info@nulltorinkalaherkku.fi

Facebook

TT-Neule

TT-Neule palvelee Toripolliisin päädyssä, Kauppahallin Kahvilan vieressä. Ihastuttavat oman kutomon tuotteet . Teemme yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla käsityönä erilaisia huovutettuja tuotteita. Valikoimastamme löytyy myös villasta sekä puuvillasta itse tekemiämme tuotteita.

Meiltä saat ainutlaatuiset tuliaiset ja lahjat niin arkeen kuin juhlaan. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen käsityövalikoimaamme!

Vassuska

Vassuska, tuo pieni putiikki Oulun kauppahallissa on käärinyt paketteja jo 40 vuoden ajan. Osa myytävistä tuotteista on itsevalmistettuja ja osa lähiseudun käsityöläisiltä tilattuja.

Valikoimissamme on vain kestäviä, kauniita, persoonallisia ja luonnonläheisiä tuotteita, esimerkiksi:

perinteinen flanellinen riihipaita | villapaidat ja -housut | käsinkudotut sukat ja lapaset | käsinhuovutetut korvaläpät | käsinpainetut tyynyliinat, lämpöhauteet ja pipityynyt | korkealaatuiset saunatuotteet, laudeliinat, terva- ja turvesaippuat | Oulu-tuotteet

Täällä me ollaan. Lämmin halaus kaikille vanhoille ja uusille asiakkaillemme!

Yhteys

Maire Laukkanen
040 5069208

Heimo Laukkanen
040 7068246

vassuska.fi
facebook

Vihanneskauppa R. Hyväri

Tuoreita vihanneksia, marjoja ja hedelmiä

Vihanneskauppa Riikka Hyvärin yrittäjä Riikka Isohätälällä tulee täyteen jo 22 vuotta täyteen yrittäjänä.  Kauppahallin myymälän lisäksi toimimme kesällä ja pitkälle syksyyn myös Oulun torilla. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, tavoitteenamme myydä hyvää tuoretta lähiruokaa iloisen ja hyvän palvelun hengessä. Suosimme paikallisia toimijoita ja pientuottajia. 

Löydät valikoimastamme ympärivuotisesti vihannekset, marjat,  tuoreet ja kuivatut sienet, mehut, hillot, hyytelöt, oululaiset suklaat, teet, mausteet, lähiseudun jauhot, pientuottajien hunajat, luomukananmunat ynnä muut herkut. Myös luomuvihannekset, Kasvishovin salaatit ja majoneesit saatavilla isoimmissakin erissä. Marjoja on saatavilla sekä tuoreina että pakastettuina.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaille satokauden parhaat vihannekset ja marjat. Meille tärkeitä ovat raaka-aineiden erinomaisuus ja tuoreus. Yrityksemme tunnetaankin erittäin laadukkaista tuotteista. 

Meiltä voitte tilata tuotteet myös valmiiksi kerättyinä ja voimme halutessanne toimittaa tuotteet ulos saakka. Myös luomuvihannekset voi tilata etukäteen valmiiksi. Tilaukset voi soittaa Riikka Isohätälälle puh. 040-5227112. 

Kesäisin ja syksyisin palvelemme myös Oulun torilla klo 7.00 alkaen. Tervetuloa luoksemme turvallisesti!